Hyr en Tesla med Move About i Göteborg

Hyr en Tesla med Move About i Göteborg

Är du nyfiken på att provköra en Tesla kan du såklart besöka Tesla och provköra hos dem, men inte mer än ca en timme. Vill du provköra lite längre än så, kanske under en hel dag eller helg så går det att hyra en Tesla via elbilspoolen Move About. Du kan såklart hyra bilen bara för att du behöver en bil med lång räckvidd också, men priset är lite högre än för andra bilar i poolen så min gissning är ändå att denna Tesla mest går som prova-på-bil.

Move About är egentligen en bilpool som funnits ganska länge, och som alltid enbart haft elbilar. Nu när Sunfleet, eller M som de kallar sig, slutat helt med elbilar är Move About ett mycket bättre alternativ. Förhoppningsvis har du en Move About-pool i närheten av din bostad eller arbete så att du kan bli medlem. Priserna hos Move About är mycket bättre än hos gamla Sunfleet. En månadskostnad på ca 100 kr och förmånliga tim-, halvdag, heldag och helgpriser. De flesta bilar verkar vara Nissan Leaf, men det finns alltså några Teslor och skåpbilar också. Kolla in deras hemsida för mer information.

I Göteborg har Move About en Tesla på Lindholmen. Det är en vit modell 3 Long range. Priset just nu är 695 kr för 5 timmar eller 1295 kr för ett dygn. Det krävs även ett medlemskap som kostar 99 kr/mån.

Utvalda produkter