Ladda dina elbilar smart med Charge Amps Aura
Inlägget är reklam för www.evify.se och innehåller annonslänkar.

Ladda dina elbilar smart med Charge Amps Aura

Har du fler än en elbil hemma och funderar på bästa sättet att hantera laddningen? Charge Amps Aura är en laddbox jag själv blivit riktigt imponerad av. Den har två uttag vilket innebär att du kan ladda två bilar samtidigt, utan att behöva oroa dig för att överbelasta ditt hushålls elsystem. Smart lastbalansering garanterar att strömmen fördelas effektivt, och med upp till 22 kW laddning kan bilarna bli snabbt redo för körning igen.

Designen är också något som fångat mitt öga. Den är elegant och modern, och faktum är att den ser så pass bra ut att den faktiskt tillför något till husets exteriör. Men utseendet är bara en bonus, det är funktionerna jag älskar.

Som en extra finess kan du via Charge Amps app enkelt följa laddstatistiken och styra laddboxen direkt från din smartphone, vilket är otroligt bekvämt. Om du är något lik mig och uppskattar när teknik både förenklar och förbättrar vardagen, kommer du definitivt att uppskatta Charge Amps Aura.

Tycker du att detta låter intressant? Ta en titt på Evify's produktsida för mer information och för att köpa din egen Charge Amps Aura.

Skriv en kommentar